Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Бербо студент

отпечатай новината

12.03.2010 11:15 | Видян 5992 пъти

Бербо студент

Капитанът на футболните национали Димитър Бербатов може да се дипломира като висшист у нас, пише в. Стандарт. Шокиращата новина съобщи професор Веселин Маргаритов, който оглавява катедрата по теория и методика на физическото възпитание в Пловдивския университет.

Наскоро нападателят на Манчестър Юнайтед споделил, че обмисля да се погрижи за образованието си, но без това да му отнема много време и нерви. Ако кандидатства във факултета под тепетата, Бербатов ще ползва предимство като национален състезател. Така той ще прескочи първото сито, което е практически изпит по съответната спортна дисциплина. Любимата резерва на сър Алекс Фъргюсън обаче задължително ще трябва да държи тест по езикова култура. Ако се съди по зачестилите открити писма на Бербо, в които той заклеймява всички свои недоброжелатели, футболистът няма да има никакъв проблем с този изпит. Така че приемането му в ПУ се очертава като формалност.

Воденият от Маргаритов факултет празнува 15 г. това лято и има цяла плеяда ВИП възпитаници. Доктор хонорис кауза на физкултурната катедра пък са сегашният треньор на Челси Карло Анчелоти, както и легендата на пловдивския футбол Христо Бонев-Зума. Самият Маргаритов бе дясна ръка на Весела Лечева, когато тя оглавяваше Държавната агенция за младежта и спорта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !