Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Оперират Цветелина Бориславова

отпечатай новината

11.03.2008 14:19 | Видян 38218 пъти | Гласували 1

Оперират Цветелина Бориславова

Банкерката Цветелина Бориславова е паднала жестоко, докато е карала ски в курорта Банско, писа Експрес.

Приятелката на столичния градоначалник Бойко Борисов е навехнала крака си, след като изгубила контрол по време на спускане в планината. Инцидентът станал по време на кратката почивка на шефката на СИБанк и Борисов, която те прекарали в компанията на треньора си по тенис Илия Кушев и жена му Веси. В събота Цветелина Борисловова е била приета по спешност с ужасни болки във Военномедицинска академия в София. Видната дама веднага е била прегледана от най-добрите лекари. Придружавал я е кметът Бойко Борисов, който е бил видимо угрижен от контузията й, споделиха контузията.

Цветелина мигновено е била изпратена на ядрено-магнитен резонанс в болничното заведение. Изследването установило, че тя е скъсала връзка на коляното и за съжаление това ще я изкара от строя за известно време. Лекарите я успокоили, че проблемът е поправим, но се налага операция възможно най-скоро.

Цветелина Бориславова е взела контузията много присърце и в момента издирва най-опитния медик, който да извърши предстоящата интервенция. По собствено желание тя е напуснала Военна болница с предварителната уговорка, че ще си почива и няма да натоварва болния си крак.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !