Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Златка забила порнозвезда

отпечатай новината

12.03.2008 13:35 | Видян 23579 пъти | Гласували 5

Златка забила порнозвезда

Лесбо връзка между нашата изкусителка Златка Райкова и порнозвездата от Унгария Дора Месарош, разкри вестник.

Според Експрес двете имали интимни взаимоотношения миналата зима по време на гастрола на чужденката у нас заради изложението Ерос шоу. Организаторите запознали двете дами и искрата между тях пламнала неочаквано. Двете почти не излизали от хотела в Царско село, където била настанена Месарош и колежките й от Румъния и Унгария. Вечерта пък прекарали времето си по столични клубове, където се натискали на воля без да им мигне окото. Тогава това не притеснявало Златка, защото тя още не беше известна в светските среди.

Потърсената за коментар Златка бе доста изненадана от разкритието за любовната си авантюра. Няма какво да крия и да увъртам нещата, с Дора се запознахме миналата година и прекарахме няколко незабравими нощи и толкова, отсече блондинката, която нашумя у нас с шоуто Островът на изкушението.

Не е ясно дали двете дами поддържат отношения днес. В момента унгарката е в София, тъй като ще изнесе шоу тази вечер в столичния Най-клуб.

Надявам се да успеем да се видим, защото програмата и на двете е много натоварена. В момента съм на турне по кампанията на известна козметична фирма, разкри още Златка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !