Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Датският принц напусна Къщата смазан

отпечатай новината

06.04.2010 10:00 | Видян 5460 пъти | Гласували 1

Датският принц напусна Къщата смазан

Любов, скубане на коси, счупени стъкла и гняв, който замалко да прерасне в бой, засипаха Къщата на “Биг брадър фемили” в нощта срещу Разпети петък. Страстите започнаха с влизането на “датския принц” готвача Николай в шоуто.

Часове след като пристигна от Копенхаген, той се присъедини към компанията пред камерите на Нова тв. Преди това Ники призна в ефир, че обича Елеонора. Когато го видя, брюнетката, която доскоро твърдеше, че този човек й е върнал вярата в мъжете, така се изненада, че даде заден. И му каза, че все още не го познава достатъчно.

Присъединяването на още един човек в Къщата, къде на шега, къде наистина, притесни останалите съквартиранти и някой предложи на погребалния агент Веселин: “Ако влезе още един, направо му вземай мерките.”

Новият съквартирант обаче логично причини най-голяма тревога у Давид. Той първо започна да разпитва съперника си, а после си поиска почерпка. Но по едно време в ресторанта се разхвърчаха и счупени стъкла. Разгневен и омаян от уискито, Давид си отмъсти на розите, които Николай подари на Елеонора, и ги хвърли чак на покрива на къщата. И докато един от съквартирантите му даваше акъл да набие жена си, а друг - да набие Николай, той реши да... оскубе Елеонора. Накрая, разгневен, Давид се опита да излее чаша с безалкохолно върху половинката си, но улучи столичанката Боряна. Тогава се намеси съпругът й Боян, който веднага скочи на бой. До юмруци обаче не се стигна, защото гръмна гласът на “Биг брадър”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !