Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Краси Радков урочаса Бербатов в Night Flight

отпечатай новината

06.04.2010 11:00 | Видян 6253 пъти

Краси Радков урочаса Бербатов в Night Flight

Краси Радков излезе лош пророк за централния нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. На купон в Night Flight, Краси влезе в един от любимите си образи – този на Гацо Бацов. Той демонстрира уникални финтове и акробатични номера без топка, пременен с екипа на Челси. „Роман Абрамович отдавна ме иска в отбора си и с мен направи най-големия си трансферен удар. Титлата ни е в кърпа вързана”, обяви Гацо. И засега се оказва напълно прав. Неговият любим Челси надигра Манчестър Юнайтед с 2:1 в директен спор за титлата и оглави класирането във висшата лига. Митко Бербарбатов не успя да разкрие потенциала си и заедно със съотборниците си получиха рекордно ниски оценки от английската преса.

Краси Радков, заедно с Борис Солтарийски, Нели Петкова и балет Магаданс, сложиха началото на нова традиция в Night Flight. Всеки четвъртък в клуба ще гостуват актьори и изпълнители от Шоуто на Слави, които ще предлагат една различна вечер  в купонджийския афиш на нощна София.

Виктор Калев, победителката в „Стани попфолк звезда” Люси и една от подгласничките й – Роксана, ще бъдат гвоздеят на програмата на 8 април. Триото ще предложи микс от скечове и популярни хитове, а Кондукторът сред хората на Слави ще отправи специален поздрав навръх международния ден на ромите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !