Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивана на дебелариум с Наталия Симеонова

отпечатай новината

12.04.2010 12:00 | Видян 14177 пъти

Ивана на дебелариум с Наталия Симеонова

Супер звездата на фолка Ивана, която след катко устремно свали килца по диетата на Дюкан, отново наля снага, била забелязана в нов частен дебелариум в Банкя. Там тя се опитвала да се пребори с излишните тлъстинки преди сезона, когато “падат дрехи и задръжки”.
При това не била сама. Певицата е забелязана да слабее заедно с водещата на Море от любов Наталия Симеонова. Колкото и странно да звучи, момичето от народа и хайдамата били станали приятелки покрай общата неволя.
Една седмица в дебелариума излиза около 1000 лева, показа проверка на kluki.bg.
Двете звезди се опитали да се скрият от клюкарски погледи, очевидно неуспешно. В момента Ивана заковава кантара на 78 кг., а целта и е да стане поне 65кг.  А пък Наталия удря рекордните 83кг.
“Ходих и при д-р Емилова във Варна, но нямаше особен ефект. Сега в Банкя методите са други, надявам се на по-добър ефект „ - разказала фолк певицата.
Досега единствената клиентка на дебелариум с видим резултат на отслабване е Тони Димитрова. Добре се отразяват посещенията в подобни лечебници и на Глория. Стефан Данаилов, когото ще видим от неделя в новия сериал на бТВ Стъклен дом, пък допълнително наддаде след посещение при д-р Емилова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !