Черната Златка иска да е част от...

„Преди време една приятелка ми запали интереса по...

Лъжи и правна неграмотност от Цецка...

Куп лъжи изрече правосъдният министър Цецка Цачева пред...

Амиджинова и Христина от Сървайвър 4 ще събудят енергията си

отпечатай новината

12.04.2010 14:30 | Видян 5958 пъти

Амиджинова и Христина от Сървайвър 4 ще събудят енергията си

Волейболистката Маргарита Амиджинова и секси-бизнесдамата Христина Русева ще събудят енергията си чрез уникална терапия. Двете участнички в последния сезон на Сървайвър 4 все още се чувстват физически и психически изтощени от битките, които се разиграха на Филипините и сега са решили да се научат как да овладеят енергийните ресурси на духа и тялото. Към тях ще се присъединят и Световният шампион по културизъм Митьо Крика и Мисис България Галина Недялкова. Това ще се случи в сряда от 17.30 часа в “Къща на здравето” в кв. Изток. Там ще ги посрещне домакинята Ана Митева, която е единствената в България, която практикува уникалния метод “Събуждане на енергията”.

“Енергията движи света. Тя я насвякъде около нас – във въздуха, в земята, във всяка капка вода, и вътре в нас. В човешкото тяло има повече енергия, отколкото си мислите. Тези, които успяват, просто знаят как да използват пълноценно енергийните си ресурси. Вие също можете да овладеете това изкуство. Достатъчно е само да събудите енергията, която вашето тяло има. Ние знаем, че малцина имат дарбата да направят това сами” – казва г-жа Митева.

Уникалната детоксикираща терапия е разработена изцяло от Ана Митева и цели активиране на енергията в тялото, прочистване на нервните пътища, по които тя се движи. Стимулира се организмът да изхвърли натрупаните минерали, токсини, шлаки, да регенерира. Тази способност е заложена в нашето тяло от природата, ние само му помагаме да я изпълни. При това, без да го стресираме, подхождайки индивидуално към всеки човек. Постепенно се балансират хормоналната, храносмилателната, нервната система. Спира процесът на стареене, човекът се подмладява, възстановява се хармонията в него.

Използва се оригинална мануална техника, която деблокира енергийните центрове и пречиства организма. Терапевтът въздейства по дължината на нервните пътища, активира енергията и я насочва да се движи и работи в правилната посока. Образно казано – сменя кода й. Организмът започва сам да изхвърля всички токсини и шлаки и постепенно се връща към естествената си хармония. Вторият елемент е използването на екологични български продукти: прясна чиста хума, пчелен мед, натурална козметика от родни билки и растения. Третият е индивидуалната гимнастика. Треньорът разработва комплекс от прости упражнения според нуждите на пациента. Ана Митева препоръчва: ”Вместо да купуваш фитнес уреди, купи си учител по гимнастика. Уредите са еднакви за всички, а твоята гимнастика е предназначена точно за теб!” Четвъртият, но не и по важност елемент е промяна на мисленето. Това се постига, когато се възстанови нарушеният баланс на организма - физически и духовен. С наша помощ човекът сам е извършил трайната промяна и е повярвал, че ключът към собственото му здраве и щастие е в него самия.Четирите елемента на уникалната терапия „Събуждане на енергията” са четирилистна детелина на късмета.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !