Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Димана снима нов клип

отпечатай новината

13.04.2010 17:20 | Видян 6649 пъти

Димана снима нов клип

В унисон с хубавото време и галещите слънчеви лъчи, Димана и нейната дъщеричка прекарват все повече време навън. Парковете на Пловдив се оказаха привлекателно място за разходки и игри на малката Габриела, съобщават от телевизия Планета.

Привечер заедно с таткото Стефан, те много често могат да бъдат забелязани на Гребната база, изкушени от водните атракции. Именно дългите разходки сред природата, допринесоха за перфектната форма на певицата, която тя демонстрира в новия си клип. Само преди няколко дни изпълнителката засне видеоклип на най-новата си песен, която носи много свежо настроение.

В новото видео ще видим една по-гореща и по-предизвикателна Димана, която напълно заслужи титлата “Най-секси майка на годината”. Особено горд от признанието на журналисти и светски експерти е любимият мъж на изпълнителката, Стефан. Димана с нетърпение очаква появата на клипа по телевизия “Планета”, а след това смята да си “открадне” няколко дни за себе си. Певицата и нейното семейство планират пътешествие на изток – до родния Добрич, който винаги й носи много приятни емоции.

Снимка: planeta.tv.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !