Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теди Кацарова и Акага заплениха финландската публика

отпечатай новината

13.03.2008 14:06 | Видян 3464 пъти

Теди Кацарова и Акага заплениха финландската публика

Само преди няколко дни българските звезди представиха съвместното си шоу в най-модерния клуб за жива музика във Финладния – „Аполо”. Сцената на заведението е оборудвана с най-съвременни звук, осветление и невероятни мултимедиините екрани. Клубът може да побере над 2000 души, а при гостуването на  Теди и Акага е бил претъпкан. Родните музиканти отдавна са известни във Финландия и това е причината да бъдат поканени в Аполо, където се изявяват само най-известните финландски музиканти.
„Беше невероятно!- споделя Теди Кацарова – Открихме с „I’m going out” на Дияна Рос. Шоуто кръстихме „Disco Fever” и изпълнихме най-големите хитове на 70-те. Бяхме се подготвили и с характерните за онова време перуки, черни очила и лъскави костюми. Публиката беше екзалтирана, едва ни пуснаха да се приберем в гримьорните след поредица от бисове.”
Акага заминаха за Скандинавието веднага след промоцията на съвместния им сингъл с Дичо – „Пътувам”. Макар и от разстояние, групата се радва на успеха на песента, която вече е сред най-теглените от абонатите на мобилните оператори.
Дуетният партньор на Акага - Дичо, често може да бъде видян в българския телевизионен ефир и в музикалните клубове в цялата страна, където любимецът на публиката има „тежката” задача да представя на живо прекрасната балада „Пътувам”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !