Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Нови съквартиранти в Big Brother family

отпечатай новината

20.04.2010 15:40 | Видян 6881 пъти | Гласували 1

Нови съквартиранти в Big Brother family

Снощи три семейства бяха номинирани за изгонване от къщата на Big Brother family. Семейство Качанови - със седем точки, семейство Петрови - пет точки, семейство Каменарови - отново с пет точки. Малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха едно от семействата. Това бяха Елеонора и Давид. Дали заради неговия рев или заради това, че всички се конфронтираха с жена му, зрителите го харесаха и спасиха.
Така в четвъртък битката ще бъде между Каменарови и Петрови. Дали този директен сблъсък няма да накара Чавдар и Радка да се чувстват по-гузни, след обвиненията, които отправиха към Анжелика. Чавдар всеки път обвинява Анжелика за нейната сексуалност. Сега той я упреква и в нелегален бизнес. Как ще завърши двубоят в къщата между крайно консервативните във взаимоотношенията между половете Чавдар и Радка и либералните в сексуалните им отношения Анжелика и Радо.  Как ще се отрази това на сблъсъка между семействата им, предстои да разберем в четвъртък.
Разбрахме, че поредната голяма изненада в Big Brother family предстои този четвъртък. Тогава пет нови семейства ще влязат в къщата. Ники Кънчев повдигна завесата и разкри малко информация за новите участници. Сред тях са бивша червена барета, двойка пресни младоженци, юрист и стюардеса от Варна, руса силиконова певица и братът на участничките във ВИП сезона Ивайла и Божидара Бакалови.
За съжаление, преди четвъртък не можем да кажем нищо повече за бъдещите участници, освен че продуцентите обявиха, че в къщата влизат пет интересни, атрактивни и различни по характер двойки. Бъдещите семейства вече са затворени в хотела в пълна изолация от външния свят. Взети са им всички телефони и те няма да знаят какво се случва в къщата от днес. Семействата отново са разделени на социални групи. След затварянето в хотела предстои да им бъдат направени медицински прегледи, фотосесии и психологически профили.

В новата си мисия съквартирантите трябва да усвоят цирковите умения. Програмата на цирка се състои от шест номера – всяко семейство ще изпълнява по един.
На Качанови се падна класическия номер хвърляне на ножове по завързана асистентка. Разбира се, ножовете бяха заменени от балони с боя. Давид трябва да уцели четири от петте мишени, разположени около завързаната Елеонора.
 Семейство Каменарови ще бъдат жонгльори клоуни. Чавдар и Радка трябва да жонглират с по три топки в рамките на 40 секунди. Преди това двамата трябва да представят клоунски етюд по собствена хореография.
Петрови ще изпълняват акробатичен номер, но този път не в леглото. И Анжелика, и Радо трябва да изминат върху топка разстоянието от шест метра без да падат.
Трифонови, като най-атлетичното семейство в къщата, ще карат колело с една гума. Всеки един от тях трябва да измине по шест метра без да пада.
Кузмови, в ролята на най-силното семейство, ще трябва да изтеглят бус на разстояние от 12 метра. 
Чипеви ще изпълняват танц с пера. Хореографията на номера си Павлин и Сашка заучаваха от CD, предоставенo от Big Brother.
Всяко семейство, което се справи със задачата и изпълни успешно мисията си, ще получи 30% от месечния си бюджет. Ако четири от всичките шест семействата се справят с изпълнението на своя цирков номер, всички семейства ще получат допълнително по още 20% от заплатата си.
Мисията протича два дни, защото някои от номерата са по-сложни и изискват време за подготовка. Артисти от цирк „Балкански” помагаха на съквартирантите за усвояването им. Костюмите, в които съквартирантите трябва са облечени за изпълненията си, предизвикаха искрен смях.
Всички веднага се заеха с репетициите. Подготовката доведе привидно спокойната Сашка до истерия. Павлин й правеше забележка всеки път, когато забравяше движенията и Сашка беше на път да се откаже. Любезна, както винаги, Корнелия се притече на помощ. Тя успокои Сашка и й помогна в заучаването на хореографията. Съквартирантите за първи път бяха сплотени от мисията си. Елеонора демонстрира уменията си в танца, докато тренираше с Павлин. Той пък от своя страна помогна на Чавдар и Радка.
Първи минаха по-леките номера на Чипеви, Качанови и Каменарови. Опитът на Давид беше неуспешен – той уцели само една мишена. Сашка и Павлин бяха изключително артистични и номерът им беше признат за успешен. Резултатът от изпълнението на Чавдар и Радка, както и как ще справят другите семейства, ще разберем в сряда в дейли епизодът.
 
Скандал от ревност...

Лекото поведение на Елеонора и конфликта й с Анжелика изнервя всички  съквартиранти. Играта на шах на велинградската красавица с Христо стана повод за поредния семеен скандал, този път от ревност между Корнелия и Христо. Това че прекъсва забавлението си заради прищевките на жена си, не се понрави на поморийския супермен. Той не може да приеме жена му да е толкова изнежена и превзета. „Всички държави, където мъжете командват са най-добре! Почнат ли да се бутат жените, нищо хубаво не те чака!” – рече и отсече Христо, и това сложи край на разговора.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !