Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Стефан Данаилов пазарува в новия THE MALL

отпечатай новината

21.04.2010 17:45 | Видян 4961 пъти

Стефан Данаилов  пазарува в новия THE MALL

Часът е 8:00, а пред най-новия софийски мол вече са се събрали над 2000 души. Точно в 9:00 вратите се отварят и многобройните посетители влизат, посрещнати лично от управляващия мениджър на THE MALL - Франк Уайтинг.
Само през първите няколко часа след откриването на най-големия търговски център у нас – THE MALL – десетки хиляди хора посетиха голяма част от магазините и атракциите в мола. Най-голямо внимание привлякоха новите за нашия пазар търговски марки, както и многобройните специални предложения и отстъпки, подготвени от наемателите специално за първите няколко дни около откриването.
Поздравление с „Добре дошли” на чист български език бяха първите думи на Франк Уайтинг, управляващ мениджър на THE MALL, посрещайки лично първите посетители на търговския център. „Тук ще откриете не само многобройни възможности за пазаруване, но и голямо разнообразие от забавления и атракции. Искаме при нас да се чуствате сред приятели и ви уверявам, че целият екип на нашия мол ще влага цялото си сърце и знания, за да ви накара да почуствате разликата в обслужването и многообразието от възможности”, допълни г-н Уайтинг.
С откриването на THE MALL в България отварят врати и няколко изцяло нови световни търговски вериги. В продължение на цял месец изцяло новата, но добре позната у нас марка за облекло GAP ще предлага всички свои стоки с 20% намаление. Най-голямата детска верига за занимание и обучение на деца в света Gymboree Play & Music също стартира присъствието си в България. За да отпразнува своето откриване в събота и неделя, центърът ще работи напълно безплатно. Подаръци и специални намаления са  подготвили за своите първи клиенти и две от веригите за парфюмерия и козметика -  Sephora и Douglas. THE MALL постави началото и на присъствието на Carrefour в столицата, който привлече многобройни клиенти.
Специално за откриването на търговския център са подготвени много атракции и състезания за посетителите. Цели пет дни ще продължат активностите около откриването на търговския център. Още с отварянето на вратите тази сутрин стартира фото забавлението „Твоята усмихната снимка в THE MALL”, като на най-атрактивните снимки и на най-активните учасници във всички игри, Fuji Pro-photo център ще раздаде 1000 фотоапарата. Детски атракции и срещи с популярни анимационни герои ще посрещат най-малките посетители всеки ден до неделя. След 18 ч. днес посетителите могат да разпуснат след края на работния си ден, като се насладят на специалния Jazz фестивал организиран от Starbucks. 
Актьорът Стефан Данаилов пък стана първият клиент на новия магазин на Germanos и първият собственик на дългоочаквания смартфон НТС Desire в България и потвърди реномето си на познавач и ценител на стила.
За удобството на посетителите са изградени специални съоръжения за улеснен достъп до търговския център. Комплексът разполага с над 2000 паркоместа. До THE MALL се стига чрез специално построен тунел под Цариградско шосе. В непосредствена близост до мола е създадена нова автобусна спирка, като предстои и изграждането на мост за улеснение на достъпа от центъра на града.
Управлението на ТHE MALL е поверено на Colliers International. Молът е собственост на Assos Capital, независима частна компания, специализирана в инвестициите в недвижими имоти в Югоизточна Европа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !