Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ДесиСлава пее на любимия си в The Cotton Club

отпечатай новината

22.04.2010 17:30 | Видян 13025 пъти | Гласували 1

ДесиСлава пее на любимия си в The Cotton Club

В сряда вечер, попфолк примата ДесиСлава пя до ранни зори в елегантното столично заведение The Cotton Club. Фолкмаратона стартира в полунощ и се развихри с пълна сила, когато на сцената се качи хитовата изпълнителка. Ослепителната ДесиСлава бе пореден гост на фолк-купоните, които се провеждат всяка сряда в култовия клуб в Студентски град, и взриви емоциите, подбирайки за своите фенове най-хубавите си парчета.

Мощни компании вдигаха наздравици през цялата нощ и окупираха дансинга, впускайки се във вихрени танци с русокосия секссимвол. Гостите в The Cotton Club прекараха страхотни часове с най-големите хитове на ДесиСлава, която не спря да отправя поздрави към всички купонджии и своя любим мъж -футболиста на Славия  Галин Иванов, който й се наслаждаваше от VIP сепарето заедно със свои приятели. За всички фенове звучаха песните "Черен сняг", "Лъжа", “Бели нощи”, "Без тях не можем" и много други, а специално за своята половинка, Деси изпълни парчето "Два магнита”, споделяйки, че “тази вечер е настроена любовно, а това е нейната любима песен, за един специален човек”.

В програмата си ДесиСлава бе включила и кавъри на световни поп и рок хитове на Тина Търнър “Simply the best” и Дъфи “Mercy”.Фолк иконата представи за първи път на сцената на The Cotton Club и новата си песен „Agapi mou”, записана в дует с гръцкия секссимвол Костас Мартакис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !