Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емануела - достойна за титлата Мис Кич

отпечатай новината

24.04.2010 09:00 | Видян 18303 пъти

Емануела - достойна за титлата Мис Кич

Фолк дивата Емануела определено трябва да бъде поставена в списъка с най-зле облечените ни звезди. Певицата е известна с екстравагантния си външен вид. Но понякога просто “превъплъщенията” й идват в повече на всички.

При последните си публични изяви тя просто ни скри шапката. На номинациите за Балканските музикални награди доста лица придобиха учудено изражение, когато тя се появи на събитието с дънков гащеризон като от битака и пластмасови шарени гривни. За капак бе вързала черна кърпа на главата си. В комбинация с не по-малко колоритната й колежка Таня Боева, двете направо си паснаха по стил. Фолкаджийките плачат отвсякъде за модна полиция!

Емануела, която, както СЛАВА първа писа, поднови връзката си със сина на Виктор Касъмов - Денис, беше лъчезарна и убедена в перфектния си външен вид и на церемонията по раздаването на годишните награди на Фен ТВ. Видът й обаче видимо стряскаше, а тоалетът й бе по-скоро подходящ за цигански събор с всичките пера и бутафорни перли по него. Изводът е, че освен за секс забежки, звездата на Ара Мюзик, трябва сериозно да помисли и за стилист.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !