Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Пророчества, които се сбъдват?

отпечатай новината

29.04.2010 18:00 | Видян 7491 пъти

Пророчества, които се сбъдват?

„Горещо" представя отново един свой гост, който, случайно или не, се превърна в един от най-успешните магове - поне според екипа. Преди около от две години при гостуването си в предаването маг Сибила предрече бременност на Венета Райкова, дете на Бербатов и премиерски стол за Бойко Борисов.

Към онзи момент единствено изборната победа на ГЕРБ изглеждаше вероятна - нито Венета, още по-малко Димитър Бербатов и приятелката му бяха правили дори и намек, че работят за наследници. Година и половина по-късно всички тези предсказания се сбъднаха.

Затова, в момент, в който по цялата планета се случват неща, които никой не може да обясни, Венета Райкова реши отново да покани маг Сибила и да я попита какво ни очаква.

Ще дойде ли краят на света през 2012 г.? Според маг Сибила 2012 г. ще е бум за човечеството, което ще израсне до по-високо духовно ниво. А Апокалипсис ще има, но чак след 65 милиона години. България ще е добре, но политиците трябва да сменят посоката - към Русия, защото вибрациите на Русия са „любов", а политическата система на САЩ ще се разпадне на отделни самостоятелни единици.

Според маг Сибила атентатът на 11 септември срещу Световния търговски център е дело на самите американци.

Има ли световен заговор? Според маг Сибила сиво правителство или правителство в сянка управлява целия свят. Тя дори се съмнява, че изригването на вулкана с непроизносимото име Ейафятлайокутл е причинено изкуствено.

Какви са предсказанията на маг Сибила?

-Водещата Венета Райкова - отново бременна!

-Лора Крумова - с нов успешен авторски проект!

-Миро - победител на „Евровизия"!

Какво предрече със сълзи в очите маг Сибила на любимката си Лили Иванова? Кога България ще излезе от кризата? Каква съдба видя в кристалното си кълбо за премиера Бойко Борисов, дясната му ръка Цветан Цветанов и финансовия министър Симеон Дянков?

Какво да очакват Ники Кънчев, Иван и Андрей и Слави? И още - за магическите практики, за амулетите за привличане на брачен партньор и против уроки и за билките, които трябва да има във всеки един дом.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !