Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Слави Трифонов с гадже балерина

отпечатай новината

04.05.2010 17:30 | Видян 11910 пъти

Слави Трифонов с гадже балерина

Слави Трифонов има нова дама на сърцето си и тя е от неговия екип, информира Монитор.
Става въпрос за една от балерините на балет Магаданс. "Шоумен номер едно в републиката е в интимни отношения с танцьорката от балет Магаданс Илиана Цанева! Това е очарователната брюнетка, с която той бе забелязван няколко пъти през последните 2-3 месеца", докладват източници от екипа на шоуто.
Слави Трифонов е нарушил едно от основните правила, които налага от години в своето шоу, пише кliuki.bg. Дългия от години е издал строга забрана за любовни истории между неговите подчинени, защото според него това пречи на работата.
Близо 3 месеца Трифонов не искал да разгласява връзката си с красивата Илиана и бил забранил на хората си да коментират, пред когото и да било личните им отношения.
Напоследък обаче двамата съвсем открито показвали чувствата си и не се притеснявали от колегите. Заради връзката с балерината Слави станал жертва на бъзици от страна на екипа си. „Толкова години ни забраняваше да се загаджваме помежду си, а я виж сега какво стана?!" - смеели се музикантите от бенда, твърди изданието.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !