Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Наталия Гуркова: Българките не са материалистки

отпечатай новината

05.05.2010 15:30 | Видян 7502 пъти

Наталия Гуркова: Българките не са материалистки

Наталия Гуркова от 6 години не живее в България, но в момента е в София, заета с обзавеждането на семейния си апартамент, а в края на месеца заминава за ЮАР, за да подготви бутика си за предстоящото световно първенство по футбол.

Гуркова се запознава със съпруга си, чаровния черногорец Джордже на Нова година през 2004 г. Но диамантеният търговец бързо печели доверието на красавицата и не спира да я обсипва с подаръци. "Той ми предложи да го последвам в ЮАР и понеже никак не ми се прибираше на студено в България, се съгласих. Просто така ни било писано" - убедена е Гуркова.

За сватбата Джордже подарява на българската миска собствен бутик за бижута. Така тя официално влиза в бизнеса със скъпоценности, пише БЛИЦ.

"Няма да отричам, че като всяка жена и аз обичам диамантите. В никакъв случай обаче не изповядвам максимата, че те са най-добрите приятели на жената. От опит зная, че щастието не се купува с пари", споделя красавицата.

"Факт е, че има много меркантилни жени, но така е по цял свят. Ако знаете какви са златотърсачките в Русия например, изобщо няма да наричате българките материалистки", поучава тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !