Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Русата Златка стене окована пред Конан

отпечатай новината

10.05.2010 13:44 | Видян 15344 пъти

Русата Златка стене окована пред Конан

Русата Златка вече не е само еротичен модел. Бившата Мис плеймейт е нещо като актриса. Огненото момиче взе епизодична роля в новия филм за Конан, който се снима у нас. Преди дни тя направи творческа командировка до морския нос Калиакра, където беше теренът на продукцията, пише в. Супер 19'.

Златка беше окована, но не за порно в стил садо-мазо, а заедно с три синджира роби в името на седмото изкуство. Страдалците бяха освободени от Джейсън Момоа, който замести Арнолд Шварценегер в една от най-яките екшън роли в историята на киното.

Проблемът се появил, когато дошло време за произнасянето на единствената реплика на красавицата. Цял ден мъки не могли да изтръгнат из красивите устенца на златното момиче безценните няколко слова. Даже незнаенето на английски език не можело да бъде оправдание за хубавелката. Мили колеги се били постарали да запишат думичките фонетично – сиреч с български букви. Дубъл след Дубъл Златка стенела, но не могла да си каже репликата.
Режисьорът взел единствено възможното решение. Взел един от каскадьорите, оковал го до Златка и му сложил нейните думи в устата. На нея пък й останало само да стене красиво.

Макар да не успяла да изговори своето изречение пред камерата, зад кадър Златка се държала като истинска звезда. Тя водела истинска война с румънска моделка, с доста по-значима роля във филма, понеже гримьорите по мнение на нашето момиче правели комшийката “по-сладка”.
Златка, все пак е знаменитост, била настанена не къде да е, а в тузарска къщичка на голфигрището Блексий рама, което се намира в съседство със снимачната площадка. Тя заела самостоятелна вила, за разлика от повечето хора от екипа.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !