Cavalera в София на 15 юли

Легендарните братя Max и Igor Cavalera ще свирят...

Дилемата на принц Хари дали официално...

Принц Хари прекъсна сериозна връзка с Обединеното...

Европейски шампион на Гърция излиза срещу европейски шампион на България по ММА

отпечатай новината

11.05.2010 12:00 | Видян 6702 пъти | Гласували 1

Европейски шампион на Гърция излиза срещу европейски шампион на България по ММА

93-килограмовият Андреас Михалидис, Европейски шампион по джиу джицу и граплинг и многократен шампион на Гърция, ще пристигне за участие в състезанието по Свободни боеве на 21-ви май в Зимния дворец. Техничният представител на южната ни съседка ще срещне за съперник не по-малко атрактивния русенски боец Емил Захариев. Президентът на продуцентска къща “MAXFIGHT”, г-н Любен Джубрилов, пък ще даде премии на най-атрактивните бойци на предстоящото бойно шоу. Съдийската бригада ще има за задача да определи боецът реализирал „най-красив ключ”, както и победата с „най-добър нокаут”.  Премиите ще са в размер на 1000 лева.

Джубрилов и екип за пореден път очакват чуждестранни гости, сред които мениджъри от Англия, Германия и Гърция. На шоуто, което стартира от 19:30ч в петък, 21 май ще присъстват и звезди като Армен Назарян, Николай Паслар, легендите в борбата Янчо Патриков и Валентин Йорданов, редица доказани състезатели по бойни спортове, а по всяка вероятност специален гост отново ще бъде и футболната звезда Христо Стоичков. Сред получилите покана за шоуто са спортният министър Свилен Нейков и неговата съпруга Румяна Нейкова, както и общински и областни представители от различни общини. В първите редици до ринга ще седне и ексдепутатката Юлияна Дончева, която ще подкрепя своя любим Станислав Недков-Стъки.
 
Вече са ясни и участниците в срещите. На ринга ще излезе и по-малкият от братя Захариеви, който също е носител на европейската титла по ММА и притежател на шампионския колан от турнир на световната верига WKN, както и европейска титла по граплинг. Поморийският национален боец Янко Янев – Нинджата ще се изправи срещу сръбския национален състезател Александър Вичкович. През отминалата година техничният гост от граничната ни съседка е записал 3 победи на профи ринга и едно равенство.

В категория до 77 кг на ринга зрителите ще видят сблъсъкът между родният шампион ни борба, ММА национал и носител на титлата от турнир от веригата WFC Иван Иванов и шампиона на К1 на Сърбия и ММА национал Джордже Берич. В един от най-колоритните сблъсъци очакван от медиите и феновете изключително атрактивният роден боец Атанас Джамбазов ще срещне на ринга 93-килограмовия техничар от Сърбия Ален Доликанин. В кулминацията на вечерта родната звезда в смесените бойни изкуства Станислав Недков ще се изправят срещу румънския боец Хелгиу Аугустин Еуген. Атрактивният 93-килограмов състезател води подготовка в една от най-добрите школи в Абу Даби, а този мач се очертава да бъде особено зрелищен и атрактивен.
Интересът към състезанието е огромен, билетите, както и ВИП-масите са почти на изчерпване. Феновете, които още се ослушват, могат да си закупят билет на касите на Кейбъл тел и Евроком, както и в билетния център на НДК, Зимния дворец и на интернет сайта на ММА.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !