Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Без какво не може Николета Лозанова?

отпечатай новината

13.05.2010 17:30 | Видян 16723 пъти | Гласували 1

Без какво не може Николета Лозанова?

Николета може без дрехи, може и без акъл, но това, без което наистина не може, е силният грим. Това стана ясно от поредния репортерски сериал на "Здравей България ".

Ако някой е очаквал фотомоделът да го изненада с някаква своя скрита страст или хоби, вероятно е останал разочарован. Животът на набедената красавица е изцяло подчинен на клишето - фризьор, гримьор, солариум. Това са нещата, без които бившата приятелка на футболния национал Ники Михайлов не може, тъй като нейното съществуване е изцяло подчинено на суетата, пише Blife.

Бихме казали, че мото й е "Всичко е суета", но във видеото се натрапва друга една реплика, която вероятно е лайтмотивът в живота на г-ца Лозанова - "Всичко изкуствено е перфектно".

И след това прозрение, дългогодишната гримьорка на Николета се впуска да ни убеждава, че устните на нейното творение са напълно естествени.

Следват и някои особено важни случки в живота на Николета Лозанова. Абитуриентския й бал, на който тя пропътувала разстоянието от Пловдив до София, само за да я гримира любимата й Джули.

Втората среща, която променила живота й, е запознанството с фризьора й. Когато се видели за пръв път, Майната (както е по-известен) я попитал какъв шампоан използва и като чул марката, веднага посъветвал миската да изхвърли този боклук. А Николета се разплакала?!?

"Това е то, това е драма, останалото е измама".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !