Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Николета с ново гадже, но загоряла

отпечатай новината

15.05.2010 09:00 | Видян 12901 пъти | Гласували 4

Николета с ново гадже, но загоряла

Преди няколко броя СЛАВА първа писа, че плеймейтката Николета Лозанова има вземане-даване с алкохолния бос Стайко Стайков, който е бивше гадже на пребитата в края на 2009 г. моделка и актриса Деси Зидарова. Неотдавна обаче научихме, че отношенията между пловдивската сексбомба и богатия карнобатски наследник бързо са се разсъхнали. Според запознати причината не се криела в евентуална ревност от страна на Стайко заради ухажорите на известната му половинка. Те просто не си паснали като характери. Злите езици твърдят, че на момчето не му допаднало постоянното глезене на красавицата. Освен това, когато двамата излизали с компания тя била изключително мълчалива и не вземала отношение по нито една от темите на разговор. Което предизвиквало приятелите на Стайко да го атакуват с бъзици и намеци „скромността“ на Николета.

Преди дни клюкарски медии пуснаха слуха, че надарената пловдивчанка се залюбила със сина на Васил Божков Тони. СЛАВА обаче веднага се свърза с Лозанова за коментар. Смеейки се тя заяви: „Аз дори не го познавам!“.

Въпреки връзките с известни мъже, които й приписват, силиконката все пак не го раздава соло. И май е загоряла?! Пред СЛАВА тя отрече и слухове, че била с Бербатов като също отрече да го познава лично. Тя ни сподели, че има ново гадже, но за сега не желае да разкрива кое е то и с какво се занимава. Ние обаче разбрахме, че въпросният господин бил шеф от фармацевтичната идустрия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !