Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сблъсъкът на титаните: Лили срещу Глория във фризьорски салон

отпечатай новината

15.05.2010 09:00 | Видян 21471 пъти | Гласували 1

Сблъсъкът на титаните: Лили срещу Глория във фризьорски салон

Какво може да се случи когато на едно място се съберат двете най-големи звезди на двата най-мразещи се жанра – фолк и поп? Отговорът е: Сблъсъкът на титаните, или по-скоро на ПРИМИТЕ!

СЛАВА научи, че в луксозен фризьорски салон в София съвсем случайно се изправили една срещу друга примите Глория и Лили Иванова. Докато пайнерката си правела прическа, в студиото за красота гордо влязла Лили Иванова, която също е негова клиентка. Гло, която по принцип „не познава“ голяма част от популярните си колежки и всеки път пита кои са тия Емилия, Анелия или Димана, щом съзряла естрададжийката възторжено я поздравила и я попитала как е. Не очаквала обаче, че не само ще удари на камък с любезностите, но направо ще се сблъска с товарния влак. С повишен нервен тон „на фалцет“ Лили я отрязала: „Много съм добре, благодаря!“, след това тропнала с всичка сила по масата пред Гло, така че се разклатили лаковете и другите фризьорски атрибути.

Преди няколко години СЛАВА първа разкри, че Лили Иванова и Глория са съседки на морето. Те, както и Ивайла Бакалова имат апартаменти в луксозен блок. Това е второто общо нещо между примите, освен фризьорът им. Което явно въобще не се харесва на кубратската звезда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !