Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Иванови срещу Трифонови

отпечатай новината

17.05.2010 11:15 | Видян 4319 пъти

Иванови срещу Трифонови

Тази вечер предстоят поредните елиминации в Big Brother family. В четвъртък съквартирантите номинираха за изгонване три семейства, а малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха едно от тях – велинградската двойка. Така за оставане в къщата ще се борят патриархалното семейство на Корнелия и Христо, и  артистичното семейство на Пламен и Борислава.

Трифонови

Суперменът Христо и съпругата му Корнелия са едни от най-силните играчи  според останалите съквартиранти. Това е причината да са номинирани. Самоувереният Ицо не вижда в лицето на другото номинирано семейство сериозна конкуренция и е сигурен, че ще излезе победител от битката утре. Поморийците са убедени, че зрителите ги харесват и им симпатизират. 
 
Иванови

Музикантът Пламен и певицата Борислава открито показаха разочарованието си от спасението на велинградчаните в четвъртък. Прикритият Пачо показа другата си страна, като се отпусна в злобни коментари за спасените. Пламен не може да проумее как той и привлекателната му съпруга не са получили защита на зрителите.

Борислава дразни съквартирантите с натрапчивото си поведение и с това, че е на всяка манджа мерудия. Още с влизането си русокоската окупира кухнята, след това отказа правилата за общ бюджет и храна, и така си спечели неодобрението на домакините. Боби и Пачо усещат, че никой в къщата не ги харесва и се чувстват безсилни срещу титулярите Трифонови.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !