Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Румънеца и Енчев съдят Илиян

отпечатай новината

18.05.2010 11:15 | Видян 9844 пъти

Румънеца и Енчев съдят Илиян

Нестандартните прически на провокативните рапъри станаха повод за грандиозен скандал. Наскоро Румънеца попаднал в интернет на видеоклип на фолк изпълнителя Илиян, който бил с прическа в стил „Румънеца и Енчев” или по-скоро на „опит за имитация на такъв стил” – по думите на рапъра.

В клипа, фолкаджията се появява с няколко ивици върху късо оформената си прическа, като приликата с фризурите на Румънеца и Енчев е очевидна за всички.
„Прическите ни са наша „запазена марка” повече от 10 години, феновете ни знаят, че ги „ъпгрейдваме” почти всяка седмица, в зависимост от събитията, в които участваме. Дори и хора, които не слушат нашата музика ни познават като „момчетата  със странните прически”. Не е гот колега от музикалния бранш – при това фолк изпълнител – да краде идеята ни” – гневи се Румънеца.

„Доста време ни беше необходимо за да наложим тази визия, не може някой да я използва като своя и да печели чрез нея. Ще вземем всички необходими мерки срещу това „плагиатство” и ще свържем Илиян с нашия коафьор, защото прическата му в момента е подигравка с нашия стил” - категоричен е и Енчев.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !