Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Destruction на 24-ти юли в Каварна!

отпечатай новината

21.05.2010 11:00 | Видян 2591 пъти

Destruction на 24-ти юли в Каварна!

Историческа ще се окаже датата 24-ти юли за феновете на траш метъла в България, когато на сцената на Каварна Рок Фест 2010 ще се развихрят в рамките на една вечер култови банди Kreator, Sodom и Destruction. Преди тях ще се разпишат и Korpiklaani, които очакваме за първи път в България.

Родните фенове добре знаят на какво са способни Kreator, Sodom и Destruction по отделно, но за първи път ще могат да чуят трите култови банди заедно на една сцена и то в сърцето на Каварна Рок Фест 2010. Destruction са сочени за едни от кралете и пионери на световната траш метъл сцена. Последното на пазара от тях е DVD “A Savage Symphony - The History of Annihilation” oт януари 2010, с включени исторически кадри от честването на 25 години на бандата с участието им на Wacken Open Air (от 2007г). Преди броени дни Schmier (Dеstruction), Doro Pesch, Alf Ator (Knorkator) и Miland „Mille“ Petrozza (Kreator) участваха с гласовете си в дубалажа на немската версия на анимацията "Metalocalypse", където главния герой е анимационна Рок звезда на име Dethlok!

С добавянето на Destruction във втория ден на Каварна Рок Фест 2010 - на 24-ти юли ще се изпълни още една мечта за българския фен, а графикът на фестивала добива и финалния си вид. От 23-ти до 25-ти юли в морската ни Рок столица ще гостуват точно тринайсет рок и метъл банди, както никога до сега.

На 23-ти юли началото на рок маратона ще поставят метъл Кралиците Tarja Turunen и Doro Pesch, заедно с Epica, Leaves’ Eyes и Atrocity. В тази вечер феновете ще могат се насладят на страхотни гласове и на едни от най-красивите Рок дами от световната сцена.

На 24-ти юли “Светата Троица” на траш метъла (Kreator, Sodom и Destruction) ще се стоварят с гръм и трясък на сцената на Каварна Рок Фест, подкрепени от симпатягите от Korpiklaani.

На 25-ти юли за финал ще връхлетят още  - Accept, Annihilator, Primal Fear и Voivod.
Съвсем скоро стана ясно, че именно Accept ще бъде съпорт банда на AC/DC на 25-ти май в Хановер, Германия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !