Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Богатите също плачат

отпечатай новината

24.05.2010 14:15 | Видян 4406 пъти

Богатите също плачат

Още в четвъртък, по време на Big Brother Live, Ники Кънчев обяви, че в къщата ще има класова рокада. В събота, съквартирантите получиха новите си заплати с промени в бюджетите на всички семейства. Богатите станаха бедни, а бедните – богати. Средната класа взе парите на заможните, а заможните получиха заплатите на средната класа.

Най-доволни от промяната бяха Сашка, Елеонора и Павлин – екс бедняци. Новобогаташките веднага напълниха голяма кошница с козметични продукти от магазина. От друга стана, досегашните спонсори Стефанови са силно притеснени как ще живеят с 300 лева. Юристът Добрин се чуди как ще плаща за гледачката на детето му, а усмивката изчезна от лицето на стюардесата Диана, веднага щом чу за разменените бюджети. Последва суматоха пред банкомата и проверка на сметките на семействата.

-1250 лева за Палавейска. – викаше Ели Кузмова пред банкомата.
-Трябва веднага да им вземем пари за храна, че ще отидат за перуки. – каза помориецът Ицо с чувство за хумор.

Съквартирантите обсъждаха темата за общ бюджет и необходимостта да се отпуснат пари от богатите за детегледачка на малката Карина. Елеонора отговорно отдели пари за обща храната, а Павлин даде на Добрин за дъщеричката му. И докато етрополците бяха щастливи от размяната на бюджетите и Сашка дори благодари на Big Brother, то велинградчаните веднага се скараха у кого от двамата да стоят парите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !