Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Христо Стоичков с апартамент в комплекса на братя Диневи

отпечатай новината

18.03.2008 16:02 | Видян 22535 пъти | Гласували 2

Христо Стоичков с апартамент в комплекса на братя Диневи

Футболната легенда и носител на “Златна топка” Христо Стоичков си купи имот в комплекса на братя Диневи - “Гранд Манастира” в Пампорово. Специално заради това той се прибра в България и пристигна в зимния ни курорт.

На официално тържество в комплекса, Стоичков получи ключовете от новия си апартамент лично от г-н Динко Динев.

“Поласкани сме, че човекът, прославил най-много страната ни по света, е наш клиент и избра да си купи апартамент, именно от “Диневи Груп”, съобщи Динко Динев по време на церемонията.
“Харесвам всичките вилни селища на Диневи, защото са качествени и са на топ места, затова съм си запазил един голям апартамент и в Свети Влас”, заяви Христо Стоичков, след като получи ключовете си. Той обеща на домакините да направи футболен кът в “Гранд Манастира”, в който да изложи някои от най-добрите си футболни трофеи.

Други две футболни звезди от световна величина и настоящи играчи на ФК “Барселона” са проявили интерес към вилните селища на братя Диневи. Това са най-добрият нападател в Шампионската лига за 2006 г. Самюел Ето’о  и  носителят на “Сребърна топка” за 2003-2004 г. Деко. Стоичков лично се ангажира да ги доведе в България това лято и да им покаже Свети Влас и Пампорово.

Всички апартаменти в “Гранд Манастира” са луксозно изпълнени и са с камини. Вилното селище е разположено на площ от 45 000 кв.м и се намира на самите ски-писти в местността “Студенец”. Амфитеатрално разположените 5 сгради са свързани помежду си с топла връзка с ескалатори. Цените на имотите са между 1000 и 1350 евро за кв.м. Братя Диневи са вложили в комплекса близо 50 млн. лв.

“Гранд Манастира” отговаря на категорията 5 звезди и включва в себе си ресторант, нощен бар и лоби бар. Модерния СПА център разполага с кабинет за козметика, масаж, солариум, сауна, тангентор и парна баня. Към комплекса функционират магазини и други търговски площи. На разположение на собствениците и гостите са закрит плувен басейн, фитнес и боулинг зала и др. През декември 2007 г.,  “Диневи груп” станаха “Инвеститор на годината на община Смолян” именно с “Гранд Манастира”

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !