Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Да минеш отзад на Емануела

отпечатай новината

30.05.2010 09:00 | Видян 24034 пъти | Гласували 2

Да минеш отзад на Емануела


Първият еротичен филм, който излезе по кината в България през 80-те, носеше името Емануела. В него се разказваше за непресъхващия и безразборен ищах на една французойка, която обикаляше света без гащи.

И понеже животът на някои е като филм без край, главната роля в него трябва да бъде поверена на истинската Емануела. А уж, казват, всяка прилика с действителни лица и събития, е случайна. Нищо случайно обаче няма в леглото на Емилия Цветкова. Това, ако смеем да твърдим, е хъм...моминското име на фолккалинката от София.

Възпламенила постелята и съня на десетки, тя може да влезе в наръчника на пожарникаря в раздел Огън, следвай ме. В пепелището на Емануела хормоните са оставили знайни и още по-знайни герои, истински храбреци като за братска могила. Дълъг списък, затова го започваме с Дългия. Вероятно не случайно дрезгавата бленда на Емануела помпа мъжкото либидо във филма Къде е батко?, където тя изпълнява ролята на Бубето.    
 
Освен със Слави, слава се римува и със Славия. Така тя заковава някогашния манекен на Овча купел Благо Георгиев. Впрочем, ако той беше жена, със сигурност щеше да е пеперуда. И понеже Блажко по традиция е баджанак с друг футбалер – Валери Божинов, и той й вкара гол. Така се стигна до истинско дране в ефира, когато Алисия и колежката й си задърпаха сутиените. Не за друго - нашата Емануела, както и оригиналната, май предпочита да ходи без гащи. То и в песента й е казано - Отзад мини. На опашката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !