Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Футболист сваля Алекс Раева

отпечатай новината

31.05.2010 12:30 | Видян 6886 пъти

Футболист сваля Алекс Раева


Водещата на "България търси таланти" Алекс Раева скоро ще трябва да отдели стая, в която да събира подаръците си от футболиста на Славия Николай Петров.

Халфът пуска амурови стрели към бившата вокалистка на Слави Трифонов. Нико бил поразен от красотата на Раева, след като я видял от екрана. "Тази жена притежава уникална усмивка. Тя е родена, за да се усмихва", отронил влюбеният Дон Жуан.

Негова близка му уредила пропуски и челно място за шоуто "България търси таланти", чийто водещ беше красавицата, съобщиха от Стандарт. Нико се престрашил и отишъл зад кулисите, за да се запознае с Алекс.

"Тогава й е подарил разкошен букет цветя. Но Нико е от тези мъже, които обичат да затрупват любимата си жена с всевъзможни подаръци. Още на следващото предаване й пратил по куриер огромен плюшен мечок", докладваха съотборници на Петров.
Засега обаче напъните му да свали Алекс удрят на камък. Вечно усмихнатата водеща е издигнала желязна преграда и не се поддава на ухажора си. "Може би разликата им я смущава. Тя е по-голяма от Нико с 10 години", шушукат на "Овча купел".

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !