бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Софи Маринова и Мира с горещи музикални предложения за лятото

отпечатай новината

31.05.2010 16:30 | Видян 5484 пъти

Софи Маринова и Мира с горещи музикални предложения за лятото

От края на миналата седмица в ефира на музикалния канал ФЕН ТВ се завъртяха премиерно двата най-нови клипа на изпълнителките от SUNNY MUSIC Софи Маринова и Мира.

Софи заложи на лятното настроение и горещите ритми на песента „Зараза”, която бе продуцирана специално за нея от шефa на SUNNY MUSIC Крум Крумов. За видеореализацията на парчето певицата работи с екипа на режисьора Тенчо Янчев и топ гримьора Мис Бони. 

"Много съм доволна от песента - споделя изпълнителката - Аранжиментът е на Мишо Бургуджиев, а текстът на Годжи. Експериментирахме със смесването на няколко стила – етно, поп и фолк и накрая се получи истински „заразна” мелодия!"

Певицата Мира пък до последно се двоумеше коя от двете си нови песни да пусне първо в ефира. Накрая тя избра динамичната „Пак така” пред прочувствената балада „Толкова ли”.

Мира обяснява избора си така: „ И двете песни много ми допадат, но все пак реших да пусна първо „Пак така”, защото идва лято и време за купони и танци. Баладата ще бъде реализирана също скоро, но нека първо феновете ми чуят „Пак така”.

Песента "Пак така" е по аранжимент на Росен Стоев, а за текста се е погрижил Крум Крумов. Клипът отново е дело не режисьора Тенчо Янчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !