Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бербатов: Стараем се да помагаме, с каквото можем

отпечатай новината

02.06.2010 16:00 | Видян 4293 пъти

Бербатов: Стараем се да помагаме, с каквото можем

 Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви на специален брифинг след връчването на наградите на фондацията си, че се опитва да помага, с каквото може за развитието на младите български таланти.

"Стараем се да помагаме, с каквото можем.  Лошо е обаче, че младите таланти излизат в чужбина", започна доскорошният капитан на българския национален отбор.

Той коментира и нарасналата подкрепа към начинанието му, заявявайки: "Нарасна подкрепата от страна на медиите, но разбира се винаги може и трябва да се търси нещо повече. Намерихме една компания, която ни партнира, надявам се за в бъдеще да имаме и нови партньори. Бербатов разкри, че за наградите през тази година е имало много повече заявки за наградите от миналата година, което го е оставило доволен.

 "През тази година имаше много повече заявки за участие, както и повече награди", продължи асът на "червените дяволи". "Всеки футболист, който реши може да помогне. Никого обаче няма да карам насила. Опитвам се да се доближа до това, което правят съотборниците ми в Манчестър Юнайтед.

Нещата трябва да се оправят и все си мисля, че аз съм този, който трябва да ги оправи", завърши голмайстор номер едно в историята на българския футбол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !