Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Смях: Не се живее вече в София, вчера...

Не се живее вече в София. Вчера спуках гумите на един...

Теодора на гости на Митко Цонев

отпечатай новината

05.06.2010 09:00 | Видян 5246 пъти

Теодора на гости на Митко Цонев

Теодора ще гостува в предаването „В неделя с…” по БНТ 1 на 06.06.2010 от 11.00 часа. Примата на Diapason Records ще разкаже за актуалните новини около себе си, но основната тема на разговора ще бъде фолклорната музика, към която талантливата певица винаги е имала пристрастия.

Синеоката красавица за първи път ще гостува в предаването на Димитър Цонев и е особено щастлива, че ще има възможност да вземе отношение и да сподели своето мнение за фолклорната музика. Теодора е завършила училище с профил народно пеене, а също така няколко години е била солист в ансамблите „Нефтохимик” и „Странджа”. Хитовата певица никога не е крила, че има пристрастия към фолклора, въпреки че е позната за публиката като попфолк изпълнителка. Звездата на Diapason Records ще поздрави зрителите на БНТ 1 с една от любимите си македонски песни.

Любовта на Теодора към народната музика е причината едновременно със своите попфолк проектите, тя да работи усилено и върху създаването на първия си фолклорен албум, който ще включва песни от всички области на България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !