Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Галена и Галин вдигат сватба през юли

отпечатай новината

10.06.2010 12:40 | Видян 22336 пъти | Гласували 1

Галена и Галин вдигат сватба през юли

Бляскава сватбена церемония подготвят Галена и Галин още в първите дни на месец юли. Фамилната “крепост” край Арбанаси ще събере всички близки, роднини и приятели на семейство Анастасови. Основни герои в щастливото събитие този път ще бъдат братът на Галин – Кристиян и избраницата на сърцето му – Мария. Цялата фамилия вече е в трескава подготовка за сватбата на Кристиян и Мария, на 5 юли в Старопрестолния Търновград, пише planeta.tv.

Още едно вълнуващо тържество очаква Галена и Галин на 20 юни, когато техният син Стефан ще приеме Светото кръщение. Ритуалът ще се състои два дни преди първия рожден ден на малкия чаровник в Катедралния храм на Велико Търново. Отсега тече трескава подготовка за кръщенето на наследника на Галена и Галин, което ще събере цялата фамилия.

Въпреки натоварената си концертна програма Галена намира време за разходки сред природата с Галин и Стефан. Тримата предпочитат Арбанаси и парковете на Велико Търново, където Стефчо вече прави първи опити да ходи. Като всяко дете и малчуганът е подвластен на сладките изкушения, но най-любими са му обикновените вафли “Боровец”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !