Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Концертът на Пайнер - модно дефиле

отпечатай новината

10.06.2010 17:45 | Видян 12979 пъти

Концертът на Пайнер - модно дефиле

Емилия се представи с два тоалета. Първия, с който изпълни баладата си „Не виждам” беше стилна червена рокля на дизайнерката Зори, която подготвя модели за доста от изпълнителките в жанра. Относно обувките, звездата сподели, че си ги е купила от Дубай. Другия тоалет, с който Емилия се появи за да изпее песента „Изгори ме с устни” беше коренно различен от първия. За втората си поява на сцената певицата беше избрала супер секси боди, кожени ботуши до коленете, а за акцент червена вратовръзка и моден аксесоар в косата.

Мария пък сподели, че се е доверила за облеклото и обувките си на марката Versace, която й е любима. Бижутата й, с множество камъни Сваровски бяха на марката “Фантазия”, с която се занимава нейна приятелка в чужбина и все още не е навлезла в България. Относно тюрбана, с който беше, Мария сподели: „Лично аз реших да бъда с така актуалния тюрбан в момента. Не съм се допитвала специално до някой стилист. Галена също е с тюрбан и приятно се изненадах, защото това значи, че мислим еднакво и имаме сходен вкус.” Изпълнителката сподели, че за лятото ще заложи на хита си „Дай жега”, но не спира да мисли за нови песни съвместно с хитмеъкъра Кости.

Доколкото Галена - тя се представи с две стилни рокли - къса и дълга.

Провокативната Андреа се появи на концерта в оригинална секси рокля, решена в лилаво и черно.

Димана предочете тоалетите на модна къща Junona, на която е и рекламно лице.

Камелия пък за пореден път шашна с нестандартните си решения. Тя беше заложила на диско стила и се появи с къса и много бляскава рокля. Обувките й пък бяха в Гага стил и нямаха ток, но това не й попречи да се развихри подобаващо на сцената.

Основоположничката на жанра Тони Дачева доказа стила и класата си като беше избрала елегантна дълга рокля и изпълни вечния си хит „Бедни и богати”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !