Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Милена Славова отново на сцената

отпечатай новината

15.06.2010 14:15 | Видян 7067 пъти

Милена Славова отново на сцената

  Гранд дамата на българския рок, Милена, едва ли има нужда от представяне. Името й се е превърнало в запазена марка, а уникалният й глас няма аналог на българската рок сцена. Парчета като „Не’ам нерви”, „Ала-бала”, „Ха-ха”, „Директор на водопад”, „Робърт” продължават да звучат в ефира и да радват родните фенове.

Милена е открита от мениджъра на братя Аргирови през 1984 г. и съосновава групата
 „ Ревю ” през 1988 г.. В края на 1993 г. заминава за Англия, където живее 6 години и издава албума „ Sold ”(Продадено). След завръщането си в България се присъединява отново към група „ Ревю ”, но окончателно я напуска през 2002 г. и се отдава на самостоятелна работа.

  Днес, Милена е по-самоуверена отвсякога, дива, красива и упорита. Оставила много концерти и челни позиции в класации зад гърба си,тя не пропусна да се отблагодари на своите фенове и направи мегаконцерт през ноември миналата година,а после и в любимия клуб SLC !!!

Сега, Sofia Live Club дава възможност да чуем отново на живо всичко, което певицата има да ни покаже и да се върнем към годините „ Когато рокендролът беше млад...”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !