Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Риалити певци дебютираха и на тетралната сцена

отпечатай новината

17.06.2010 09:40 | Видян 4450 пъти

Риалити певци дебютираха и на тетралната сцена

Секс, Наркотици, Музика & Мастурбация...преобразен като Хипи, към това призова своите колеги Дамян Попов.Призивът на изпълнителя обаче е просто част от хитовия мюзикъл „Коса” в който се включиха певци в поп отдела при НМА на сцената на столичния театър Николай Бинев.

 В ролята налудничева леля пък приятно ни изненадата дъщерята на Камелия Тодорова – Rachel Row !Победителката в Music Idol 3 Маги Джанаварова пък се превъплати в сладка палавница, която си пада по бели момчета. Нора също извиси глас в компанията на няколко кавалера.

Клавдия от група КАКАО за пореден път показа че не само пеенето е нейната стихия. „За всички нас участието в “KOCA” е не просто част от обучението ни в консерваторията, то е начин ние да се докоснем до изкуството наречено мюзикъл и истински да се сработим в екип, а и много рядко хората могат да ни видат в тази ни светлина” коментириха младите изпълнители. Сред гостите в залата се откроиха  Нети, Любо от Deep Zone Project, Ясен Зердев, Стефан Диомов, доц. Алис Боварян  и др

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !