Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Спортни коментари с Николета Лозанова

отпечатай новината

21.06.2010 13:45 | Видян 6025 пъти | Гласували 1

Спортни коментари с Николета Лозанова

Феновете на плеймейтката Николета Лозанова започнаха да се множат като гъби след дъжд, откакто едрогърдата красавица коментира световното първенство по футбол в авторската си рубрика "Под завивката" на пловдивския сайт "Под тепето".

И тъй като интересът на читателите нараства лавинообразно, бързаме да ви зарадваме с поредната порция Мондиал 2010, видян през очите на Николетка.

"Мама миа, ще се пропия с тая Скуадра адзура! Едва ми издържаха крехките нервички във вчерашния ден от Световното. Италианците, ако продължават в тоя дух, или ще вдигнат купата, или ще ги целят с моцарела на Апенитите веднага след групите. Лично аз ще отскоча до Милано и ще ида да псувам някъде заедно с горещите тифози. Защото това напрежение не се издържа. С тая игра сладурите адзури стават за нашето първенство. Канаваро е като Предраг Пажин в най-слабите му творчески години. Иначе за манекен е №1. А липсата на Буфон направо отвори гнойна яма в ранимото ми сърчице. За какво да гледам футбол, ако Джиджи не е на вратата!?

Чашата преля с късния мач. След самбата на Бразилия дойде изцепката на този бонбон Кака. Той излезе от целофана на доброто момче и показа зъби. Няма да играе един мач, да идва Бате да го замести... Майтапя се, естествено. Обожавам го и ще ми липсва в следващите 90 минути на Бразилия. Червеният му картон обаче е като PR за фенките му като мен, защото какво по-сексапилно от брилянтен футболист с красив и невинен външен вид и хулигански нрав..."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !