Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Най-добрите български изпълнители на сцената на Sofia Live Club

отпечатай новината

22.06.2010 15:15 | Видян 6752 пъти

Най-добрите български изпълнители на сцената на Sofia Live Club

Тази седмица, на най-добрата сцена за жива музика се качват едни от най-добрите български изпълнители - любимци на малки и големи, ценители и любители.
Днес, ще може да чуете произведенията на Ангел Заберски и Брас асоциация заедно на една сцена със Стоян Янкулов, а утре ще посрещнем отново титаните на ударните инструменти в троен състав с Румен Тосков в „ Percussion impact “.

В четвъртък Тони излиза, за да пее с цялото си сърце за своите фенове, а в петък Графа се звръща. Явно и за него столичният клуб е любимо местенце, защото не само е част от програмата, но и точно тук засне последния си клип към песента " Оставяш следи ". Секси визия, недостъпен чар, глас и мелодични ритми заобикалят певеца и го нареждат сред любимците на аудиторията.

На най-добрата сцена ще се качат и музикантите Георги Янев – китари, Милен Кукошаров – клавишни, Веселин Веселинов – Еко – бас китара,  Димитър Семов - барабани, които участваха на юбилейния концерт на Графа „ 20 Years Live ”. Те са музикантите участвали и в първото самостоятелно национално турнe на Графа – Честно в очи.

За разлика от последния проект Love Concert, който беше с изключително електронно звучене, този път ще се заложи на живия звук.

...И ако това не ви е достатъчно, Остава ще изпеят всичко, заради което ги харесваме такива, каквито са – само събота и само в SOFIA LIVE CLUB от 23.00 часа!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !