Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Юлияна Дончева се жени на рождения си ден

отпечатай новината

23.06.2010 18:00 | Видян 13256 пъти

Юлияна Дончева се жени на рождения си ден

Навръх 25 юни, рождения си ден, Юлияна Дончева ще сключи брак с любимия си Станислав Недков-Стъки. “Толкова партита съм организирала още от времето на предаването ми “Звезди в ефира” по Канал 1, че не се доверих на фирма и сама си организирах сватбата. Ама ако знаех, че ще бъде такъв зор, щях малко да се замисля”, пошегува се пред “Труд” младоженката.

Почерпката за около стотина приятели ще бъде в Арбанаси с градинско парти. “Имаме много романтични спомени в хотел “Севастократор”, затова избрахме зеления му двор за тържеството”, призна невестата. Уплашена от времето, Юлияна в последния ден поръчала шатри. “Наистина ще ни върви по вода, ако завали, но все пак не бива да измокрим до кости гостите”, добави бъдещата булка. Тя е поканила Васил Найденов и мениджъра му Ивайло Манолов, Весела Нейнски и Галена, целия ансамбъл “Българе” и оперетния тенор Марио Николов. “Те са ми близки приятели и специални гости, но не вярвам да откажат да изпълнят нещо”, усмихна се Юлияна.

Двамата със Стъки избрали 25 юни, защото за тях това е специална дата. На миналия й рожден ден искрата между тях пламнала с един поглед и един букет. “Е, съветвах се дали денят е подходящ. Соня Колтуклиева, която се занимава с нумерология, ми каза, че прогнозата е върховна и на нас колко ни трябваше - насрочихме сватбата”, продължи да се шегува преди церемонията на Царевец Юлияна Дончева. Там ще ги бракосъчетае кметът на Велико Търново Румен Рашев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !