Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Азис призна: С Коце съм за шоуто!

отпечатай новината

24.06.2010 13:15 | Видян 6213 пъти

Азис призна: С Коце съм за шоуто!

Въпреки упоритите слуховете, че мускулестият мъжага Коце е само PR-гадже на Азис и целувките му са добре заплатени в кеш от Краля на фолка, той продължава да твърди, че двамата имат интимна връзка. Неотдавна Васко разказа в "Шоуто на Иван и Андрей", че с Коцето са скъсали, а днес пък в предаването "Тази сутрин" по бТВ заяви, че са се сдобрили.

Пред водещата Ани Цолова на дълго и широко Азис обяснява, че между него и Коце има любов, че отношенията им не са PR. В края на интервюто обаче той се изпусна, че всичко е шоубизнес.

На въпрос, за новия му клип към песента "Удряй ме", в който двамата уж демонстрират любовта си и спят в едно легло, фолкзвездата призна: "Това е шоубизнес. Така си изкарвам хляба. Не съм легнал с Коце, защото така ми е щукнало!"

Запознати твърдят, че истинската половинка на Васко продължава да бъде Боби. Ако се вярва на мълвата отношенията им са като в турски сериал. Злите езици твърдят, че звездата имала обсебващ характер и не давала никаква свобода на човека до себе си. За това се опитвала с измислени гаджета да отклони вниманието от истината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !