Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Райна проваля турнето на Пайнер заради Коцето

отпечатай новината

26.06.2010 09:00 | Видян 27338 пъти | Гласували 3

Райна проваля турнето на Пайнер заради Коцето

Райна е поредната звезда, която няма да участва на турнето на ТВ Планета. След Камелия, бившето гадже на Коцето, заяви че отказва да се включи в концертите поради лични ангажименти, които съвпадат с тях.

Според запознати обаче, красавицата била бясна на Константин заради наглото му поведение и изобщо не искала да се засича с него. Изпълнителят не спирал да дава изявления по медиите и да хвали новата си изгора Надя, която вече е бременна от него. Това малко или много дразнило огнената македонка.

Неотдавна тя заяви, че няма да присъства и на сватбата на бившата си половинка през септември. В интервю за фолк списание Райнето недоумява защо изпълнителя постоянно твърди, че са запазили приятелството помежду си. „Много често ми се обажда, чуваме се, но приятелство е силно казано. Коцето е затворена страница за мен, безинтересна ми е тази тема“, споделя Пилето на фолка.

Близки до певицата твърдят, че тя е отворила нова страница в живота си. В момента няма мъж до себе си, изцяло се е отдала на кариерата си и била истниски щастлива.  Победителката във VIP dance подготвяла нов клип и не спирала да твори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !