Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Водещите в На кафе в тиха война?

отпечатай новината

26.06.2010 09:00 | Видян 14538 пъти | Гласували 1

Водещите в На кафе в тиха война?

През седмицата тръгна клюката, че манекенката Никол Станкулова, която раздава награди в На кафе най-вероятно ще е новата водеща на Здравей, България. Лора Крумова не искала да работи с бившия спортен журналист Витомир Саръиванов и заедно да водят сутрешния блок на Нова, писа сайта bulgaria-news.bg.

СЛАВА се срещна с Никол на светско парти и я разпита има ли нещо вярно в плъзналите слухове. Тя заяви, че никой от ръководстовото на Нова телевизия до момента не я е канил на разговори. Иначе при подобна оферта 21 годишната моделка сподели, че би се навила да бъде новата екранна партньорка на Вито.

Докато ръководството на медиата измисли какви ще са промените в сутрешния блок, Никол ще продължи да води играта в На кафе. Там тя се редува с дъщерята на актрисата Искра Радева, Елена Станулова.

Из коридорите на Нова се носи мълвата, че двете мацки напоследък хич не се долюбвали. Според злобари, старлетките се борили за надмощие коя е по-голяма любимка на Гала. Ако се вярва на клюката тв водещите редовно се обсъждали зад гърба си. Най-често те коментирали тоалетите си, коя е с по-висок статус в обществото и  коя е по-ухажвана от заможни господа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !