Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Цеци Красимирова с "Бентли"

отпечатай новината

25.03.2008 12:42 | Видян 38756 пъти | Гласували 2

Цеци Красимирова с

Топмоделката Цеци Красимирова се сдоби с нова кола,  и то не каква да е, а “Бентли”, пише “Експрес”.

Още по-пикантна подробност е, че фаталната красавица е получила луксозния автомобил като подарък от дългогодишната й изгора Жоро Главата. Синът на взривения сикаджия Стоил Славов – Георги, зарадвал тръпката си със скъпата изненада в събота.

Колата е тъмнозелена и двувратка. Цената на най-евтиния модел на “Бентли”, който се предлага в известна автокъща, е 240 000 лв. Най-скъпата модификация на родния пазар пък струва 419 999 лв., сочи проучване на “Експрес”.

Аз имам много нови коли, за коя точно питате, тросна се манекенката, когато я попитали за коментар. Можете да ме цитирате, че ми предстои да си купя и хеликоптер, допълни тя със същия тон.

Въпросите за солидния подарък подразниха и майката на Жоро – Вера Славова, за която от години се знае, че не понася забежките му по манекенки и често му спира кранчето с наследени финанси.

Има “Бентли”, но то не е нито на Жоро, нито на Цеци. Тя помага на приятел от провинцията и го е взела да го кара, за да го продаде, е версията на майката.

Не е ясно на чие име се води в момента колата, но допреди дни тя е карана от приближен на Славов човек, който бил принуден да му я върне. След това той я подарил на Цеци. Според запознати поводът бившата изгора на Косьо Самоковеца да получи подаръка е наближаващото лято.

Преди няколко месеца Красимирова беше замесена в скандал с конфискувани коли. През декември полицията в Благоевград конфискува “Ауди”-то на манекенката, защото било крадено и внесено незаконно. Красавицата обаче отрече колата да е била нейна и заплаши полицаите, че ще ги осъди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !