Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

D2 ще свирят на два мега-фестивала в Чехия

отпечатай новината

29.06.2010 09:40 | Видян 2889 пъти

D2 ще свирят на два мега-фестивала в Чехия

Концертът в Прага ще се състои на 1 юли т. г. в традиционната зала в "Baráčnická rychta", която се намира в сърцето на Стария град. Като подгряваща група ще свирят чешките музиканти от "Natural".

По време на турнето си D2 ще представят някои чисто нови песни, които в момента записват за предстоящ албум.Турнето на D2 ще продължи с участие в най-големия рок-фестивал в Чехия – “Rock for People“, който се провежда между 3 и 6 юли на летището в Храдец Кралове. „Rock for People“ има осем сцени и се очаква да бъде посетен от 30 000 души. На фестивала ще свирят над 170 групи от цял свят, между които “The Prodigy”, „Morcheeba“ и „Muse“. „Rock for People“ ще се проведе за 16-ти пореден път и се очаква с огромно нетърпение от феновете в Централна Европа.

Следва участие на още един голям рок-фестивал – „Basinfirefest“. „Basinfirefest“ се провежда в Спалене Поржичи, близо до Пилзен, между 2 и 4 юли. На тазгодишното издание на фестивала ще гостуват 80 рок, метъл, ска и пънк групи, сред които и легендите на блек метъла – “Venom“. D2 е една от звездните групи на „Basinfirefest“ и ще свири на главната сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !