Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Синът на Чакърдъкова в гръцки затвор

отпечатай новината

25.03.2008 13:07 | Видян 6157 пъти | Гласували 1

Синът на Чакърдъкова в гръцки затвор

Синът на известната народна певица Николина Чакърдъкова – 19-годишният Васил, е бил задържан от гръцките власти в град Драма заедно с негов приятел заради пазаруване с фалшиво евро, пише “Труд”.

Проверка на вестника показва, че младежът, който сега ще бъди абитуриент, и неговият съученик Йордан Домузов заминали на 20 март за Драма, от където щели да пазаруват за предстоящия бал. Влезли в магазин и платили, но магазинерът ги помолил да изчакат. После дошла полиция и ги арестувала, като им обяснили, че еврото им е фалшиво.

Вчера Николина Чакърдъкова замина за Драма, където прибра сина си и другия младеж. Те са били освободени от ареста срещу 1000 евро гаранция.  Двамата младежи прекарали 4 дни в полицията в Драма.

“Вярно е, че с фалшиво евро са платили децата, но те са станали жертва също на измама. Преди да заминат са обменили български пари срещу евро. Сред банкнотите са им пробутали фалшификати. Засега няма да кажа колко са фалшивите и къде е станал обменът, защото се води разследване. Доволна съм обаче, че гръцките власти са разбрали, че децата не са платили умишлено с менте-парите и няма да ги съдят по тежки закони и казуси”, каза вчера певицата. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !