Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Софи Маринова събра хитовете си в MP3 Best Collection

отпечатай новината

30.06.2010 14:00 | Видян 8213 пъти

Софи Маринова събра хитовете си в MP3 Best Collection

Софи Маринова реализира дългоочаквания си сборен диск с най-големите й хитове през годините. MP3 Best Collection е вече на музикалния пазар, издаден от SUNNY MUSIC. 

Дискът стартира с последния хит на Софи – „Зараза”, в който тя експериментира успешно със съчетаването на 3 жанра – поп-фолк, ориентал и денс музика. Следва дуетното й парче с Устата в подкрепа на каузата на Face to face за борбата с трафика на хора - “Любов ли бе”, както и песента, провокирана от отминалата й раздяла с любимия Дачо – „Боледувам”.

Феновете на звездата ще могат отново да се насладят и на някои от по-старите песни на Софи, останали в сърцата на меломаните, като „Онзи фатален ден”, „Остани”, „Джелем, джелем”, „В друг живот”, „Мой си дяволе” и др.  

Включени са и три ремикса – на песните „Боледувам”, „Обичам” и „Остани”.
„Много съм щастлива, че този мой проект беше реализиран- споделя Софи Маринова - Събрах на едно място всички песни, които почитателите ми са харесвали много в последните години и се надявам, че ще приемат този диск като моя подарък към тях за лоялността и обичта им, които ми демонстрират винаги. Сега съм готова да продължавам напред и да правя още по-хубави песни”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !