Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Камен Воденичаров се завърна на голямата сцена

отпечатай новината

01.07.2010 12:45 | Видян 4738 пъти

Камен Воденичаров се завърна на голямата сцена

Камен Воденичаров се завърна на музикалната сцена след близо 4-годишно затишие. Той изнесе наживо първия си самостоятелен на сцената на Sofia Live Club заедно с Жоро Матев бенд и Герасим, който застана зад клавира.

В клуба се събраха част от най-големите приятели на актьора, сред които Любо, Део, Мартина Вачкова, Косьо Марков, Димо от ПИФ, Дим Дуков, Момчил, Дийп Зоун, Крум, Пейо Филипов, отбягващия светски събития Дим Дуков. Партито украси и настоящата Мис България Ромина Андонова.

Камен представи на гостите един уникален микс от своите емблематични парчета “Ала нямаш мен”, ”Не съм избягал”, ”Две мечти”, „Ела, изгрей” в нов аранжимент, както и три нови композиции. „Тихо е” той изпълни в дует с Момчил, който е и автор на песента. Камен Во ще атакува клубовете това лято с „Има игра”, която бе изпълнена с „виновника” за потенциалния хит DJ Rossko. 

В края на своя Unplugged Камен Воденичаров се поклони пред таланта и паметта на Мария Нейкова, след което завърши шоуто с „Не съм избягал”. Той я посвети на всички приятели, които са се разпръснали по целия свят след идването на демокрацията.
Сред първите, които поднесоха своите поздравления след концерта бе и майката на Камен, която видимо бе развълнувана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !