Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

СЛАВИ: НИКОЛЕТА Е КИФЛА, КОЯТО СЕ ПРАВИ НА КРОАСАН

отпечатай новината

10.07.2010 09:00 | Видян 20769 пъти | Гласували 3

СЛАВИ: НИКОЛЕТА Е КИФЛА, КОЯТО СЕ ПРАВИ НА КРОАСАН

Слави Трифонов сериозно е вдигнал мерника на плеймейтката Николета Лозанова, е последната клюка, която обикаля светските среди на София. Гологлавия тв водещ преди време имал мераци към апетитната пловдивчанка и даже и бил изпращал любовни есемеси, гласи клюката. За негово съжаление атаките му били отхвърлени от моделката, която по това време ходела с футболиста Ники Михайлов. Тя категорично му дала да се разбере, че няма никакъв интерес към персоната му. Дори отказала покана и за обяд в Панорамата на Кемпински хотел Зографски.

Според близки на звездата, след тази случка Дългия бил бесен и не искал и да чува за актуалната красавица. В шоуто му той редовно се гаври с нея като я нарича “столичната бръмчалка Лозана Николетова“. В едно от предаванията си Трифонов дори разказа виц за нея. В него той отбелязва, че секс бомбата била известна не само като кифла, която се прави на кроасан, а и като стара пушка, на която много народ се е учил да стреля.
Във форумите веднага тръгнаха дискусии сред феновете на предаването, които качиха видеоклипа в търсачките vbox7 и youtube. Вицът вече е хит в мрежата.

Светски анализатори припомнят, че Слави и екипа му хич не харесват плеймейтки и миски и редовно ги подиграват в предаването като измислят всевъзможни истории за тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !