Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Лияна: Страх ме е да не ме убият

отпечатай новината

12.07.2010 13:00 | Видян 12323 пъти | Гласували 1

Лияна: Страх ме е да не ме убият

Певицата Лияна оценява себе си като напълно нов човек, откакто се залюбила с футболния национал Благой Георгиев. След години на самота, в които се криела умишлено от медиите брюнетката най-после се влюби, при това в най-неподходящия - красив футболист с годеница и бебе.

Лияна признава, че страховете й не са свързани с това дали Благо ще й изневери, а са от съвсем друго естество - тя изпитва страх за своя живот и този на дъщеря си. Ще припомним, че бившият й мъж е турчинът Махмуд, който се укрива в Турция, защото у нас има 15-годишна присъда за разпространение на наркотици.

"Вече не се озъртам като заек, който очаква всеки момент да го застрелят, защото връзката ми с Благой ме окрилява и имам чувството, че нищо лошо не може да ми се случи. Това ме прави част от Бога, защото Бог е любов. Все пак имам идея, че нещо лошо може да ми се случи, но се старая да гоня тези мисли от главата си", заявява Лияна.

Светските клюкари обаче коментират, че не могат да разберат откъде идва това превъзнасяне на Лияна и смелостта й да говори за Господ, след като си позволи да омае Благой, докато той беше обвързан с бременната Христина. След като заряза годеницата си с бебе на ръце, Благо се посвети на новата си изгора и днес е неразделен с певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !