бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Лияна възпя любовта си с Благо Георгиев

отпечатай новината

13.07.2010 15:20 | Видян 9805 пъти

Лияна възпя любовта си с Благо Георгиев

Напук на злостната мълва, че разбива бракове, Лияна още веднъж демонстрирала силната си страст към футболиста Благо Георгиев, когото отмъкна от бившата му жена.

Певицата засне ново видео със заглавие "Лошите момичета", в което се припознава като едно от тях. Самонадеяно Лияна пее, че мъжете я харесват заради перфектния й външен вид и страхотния секс. Бившите на нейните любовници пък я ненавиждат. Лияна е главен лирически герой в парчето. Тя описва историята си с Благо, като за пореден път захапва Христина, майката на дъщеря му.

Във видеото на "Лошите момичета" няколко мутри нападат певицата. По този начин Лияна искала да покаже, че не се страхува от заплахите, които се сипят над нея, коментират анализатори на клипа.

Независимо от това, че Лияна напада майката на Благоевата дъщеря, тя се грижи като орлица за собствената си щерка Дениз, която лично взимала всеки ден от училище. Не я изпускала от погледа си и когато двете се разхождали в столичния парк "Заимов" близо до дома им на булевард "Мадрид".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !