Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Овце тормозят Николета Лозанова

отпечатай новината

14.07.2010 11:30 | Видян 8551 пъти

Овце тормозят Николета Лозанова

Кой се крие под завивката на най-желаната българка Николета Лозанова? Този въпрос тормози и почитателите й, и медиите, а и зложелателите на сексбомбата.

Оказа се обаче, че в леглото на Ники властва не заможен и красив представител на силния пол, както повечето си мислим, а стадо овце, които й помагат в съня й. Поне до скоро. Ники остави на спокойствие овчиците и вече заспива с хранителна добавка. След броени дни билборд с лика на Лозанова и великолепното й тяло, накацано от рунтави хайванчета, ще превземе цялата страна.

Историята на фотосесията, заснета в родния град на красавицата- Пловдив е доста интересна- тя има проблеми със съня и брои овчици, за да се отърве от инсомнията. Спасението се оказва фантастичното хапче Seroton, благодарение на което Николета се отпуска в блажен сън.

Хранителната добавка на емблематичната компания Нутракс се превърна в тотален хит в последно време, а маса от звездите ползват чудото, за да спят нормално. В начина на живот, който водим, имаме остра нужда от подобни чудодейни добавки. Организмът ни сам не може да се пребори със стреса, с денонощната работа, а и с денонощните купони. Не крия, че ползвам добавките, които рекламирам, коментира по време на фотосесията Лозанова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !